Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Ford Hybrid & Elbiler

Inden udgangen af 2020 lanceres der 14 nye Ford hybrid- og elbiler i Danmark. Uanset om det er den nye Puma EcoBoost Hybrid, den nye Kuga Hybrid eller vores fuldt elektriske Mustang Mach-E, har du mulighed for at vælge den rette elektrificerede model til netop dig.


 • Ford Puma
 • Ford Kuga
 • Mustang Mach-E
 • Mondeo Hybrid
 • Ford Explorer
 • Ford Tourneo Custom Hybrid Plug-in
 • Ford Transit Custom Hybrid Plug-in
 • Transit Van hybrid


Hvilket elektrisk køretøj passer dig?

Hvis du overvejer at skifte til et elektrisk køretøj, er det vigtigt, at du forstår forskellene mellem de forskellige varianter. Der findes mange informationer om elektriske biler, men det kan være godt at finde information omkring hvilken type elektrisk bil som passer dig og din livsstil. Vi har derfor samlet alle information om de forskellige typer af elektriske køretøjer der er på markedet. 

Klik på ikonerne nedenfor for at få flere oplysninger om mild hybrid, hybrid, plug-in hybrid og elektriske køretøjer. 
Læs mere om de forskellene mellem de forskellige varianter

Mild Hybrid

Mild hybrid (MHEV)

Den største forskel mellem mild hybrid (MHEV) og fuld hybrid (HEV) er, at en MHEV ikke kan køres som et rent elektrisk køretøj – men den bliver assisteret af en elektrisk motor. Ved lave hastigheder, eller når den holder stille, kan forbrændingsmotoren slukke sig selv, og 48V-startergeneratoren genstarter den igen efter behov. Det separate li-ion-batteri på 48V genoplades automatisk med regenerativ bremsning under udkobling og bremsning. Der er ikke behov for at tilslutte batteriet til en strømkilde.

Milde hybrid-drivaggregater kan være en omkostningseffektiv måde at deltage i den elektriske revolution på. De er bedst egnet til folk, der kører mange korte ture, især i byen og ved lavere gennemsnitshastigheder. 

 • Ford Puma Mild Hybrid

  Ny Ford Puma - Udnyt pladsen

  Intuitivt design, unik styling og sofistikeret hybridteknologi med optimeret brændstofeffektivitet. Den nye Ford Puma beder ikke om din opmærksomhed – den kræver den.

 • Nye Ford Kuga

  Den nye Ford Kuga

  I 2020 giver vi dig valget mellem 3 forskellige hybridteknologier i den nye Kuga. Kuga Plug-in Hybrid kan skifte mellem benzin- og elmotoren. Og hvis plug-in-modellen ikke er noget for dig, kan du vælge mildhybriden Kuga EcoBlue Hybrid eller fuldhybriden Kuga Hybrid, som begge er selvopladende. Du kan bestille fuld hybrid og Plug-in Hybrid til 2021 levering.

Hybrid

Hybrid (HEV)

I dag er hybridbiler (HEV) et stadig mere almindeligt syn på vejene. Dette gælder især i storbyer og byområder, hvor deres lavere CO2-udledning og forbedrede brændstoføkonomi ved typiske byhastigheder er en stor fordel.

Ligesom med en mild hybrid (MHEV) har disse køretøjer en forbrændingsmotor, men de har også et større batteri og en mere kraftfuld motor. Dette giver mere assistance til motoren og gør det muligt for køretøjet at køre dele af korte ture ved lave hastigheder alene ved hjælp af den elektriske motor. Og takket være benzinmotoren er kørerækkevidden ikke noget problem. Dette skyldes, at køretøjet er i stand til at bruge både batteriet og forbrændingsmotoren.

Den gennemsnitlige pris ved at oplade et elektrisk køretøj til at køre 100 km er typisk lavere end den gennemsnitlige pris for benzin eller diesel over den samme afstand, men de kan være dyrere at købe.   Nogle gange kan deres miljømæssige fordele tiltrække støtte fra staten, hvilket gør dem til en endnu mere attraktiv mulighed.  Batteriet i en hybridbil genoplades ved en kombination af regenerativ bremsning og af motoren, ikke ved at tilslutte den til en strømkilde - så du behøver aldrig at skulle lede efter ladestationer.Hybridgearet er fuldautomatisk og leveres ikke med en manuel gearkasse.

 • Ford Mondeo Titanium Hybrid Stasjonsvogn

  Ny Ford Mondeo Hybrid

  Med Ford Mondeo Hybrid får du det bedste af benzin og elektrisk kraft kombineret. En kraftfuld, lydhør og meget effektiv 2-0 liter benzinmotor der er specielt designet til Mondeo Hybrid, og er designet til at tage dig på længere rejser. For kortere rejser (og ved lavere hastigheder) overgår en avanceret elmotor - sin energi trukket af et særligt let litium-ion batteri med et strømforbrug på 1,4 kWh.

 • Nye Ford Hybrid

  Ny Ford Mondeo Hybrid

  Den nye Ford Mondeo bruger intelligent teknologi og intelligent design for at sikre, at du og dine passagerer får mest muligt ud af hver tur. Lige fra at tilpasse kabine belysning til dit humør, til automatisk temperaturstyring og endda multi-kontur massage sæder. Hver eneste detalje er designet til at gøre hvert minut på vejen behagelig. Og nu som stationcar har Mondeo Hybrid mere plads til din bagage end før.

Ladbar hybrid

Plug-in-hybrid (PHEV)

Plug-in-hybridbiler (PHEV) har samme funktionalitet som en fuld hybrid med den ekstra fordel, at de kan lades op via en ekstern strømkilde. Elmotoren kan køre helt op til 56 km2) på ren strøm med mulighed for at skifte til Hybrid-køreprogrammet for at optimere batteriets levetid.

Du kan holde dit elektriske køretøj opladet på flere måder, fra at tilslutte el-nettet, til avanceret selvladningsteknologi. 

[2)] Hybrid-forbrugstallene er baseret på den nye Kugas WLTP-resultater.
 • Transit Custom Plug-in Hybrid (pHEV)

  Nye Ford Transit Custom Plug-in Hybrid

  Den nye Ford Transit Custom PHEV kommer i 2020. Den nye avancerede Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) er bygget til det formål at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt end nogensinde.

 • Tourneo Custom Plug-in Hybrid (pHEV)

  Nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid

  Nye Ford Tourneo Custom PHEV kommer i 2020. Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) er bygget med det formål at hjælpe med at transportere passagerer endnu mere effektivt end før. Smart hybridteknologi hjælper med at holde CO2-udledning på et minimum. Det intelligente design skaber et raffineret og elegant interiør, som alle kan nyde.

 • Ford Kuga Plug-in Hybrid (pHEV)

  Nye Ford Kuga - Gentænk eventyret

  I 2020 giver vi dig valget mellem 3 forskellige hybridteknologier i den nye Kuga. Kuga Plug-in Hybrid kan skifte mellem benzin- og elmotoren. Og hvis plug-in-modellen ikke er noget for dig, kan du vælge mildhybriden Kuga EcoBlue Hybrid eller fuldhybriden Kuga Hybrid, som begge er selvopladende. Du kan bestille fuld hybrid og Plug-in Hybrid til 2021 levering.

 • Ford Explorer Plug-in Hybrid (pHEV)

  Ny Ford Explorer Plug-in Hybrid - I en klasse for sig

  Den nye Ford Explorer Plug-in Hybrid kommer 2020. Explorer er udviklet med præcision, så du får den ultimative køreoplevelse i din nye SUV. Slående, dristigt design. Robust offroad-styrke. Avancerede teknologier til førerassistance og en sofistikeret plug-in hybrid transmission, der giver en perfekt kombination af ydeevne og effektivitet.

Elbil

Fuldelektrisk (BEV)

Fuldelektriske biler er som navnet beskriver 100 % elektrisk, hvilket betyder slut med ture til tankstationen. Færre bevægelige dele end traditionelle biler, der betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger og lavere afgifter. Ettersom fuldelektriske biler drives af elektrisitet alene skal de lades op før du kan bruge dem.

Ford Mustang Mach-E 

Mustang Mach-E er vores helt nye elektriske SUV. Skabt fra bunden til en ny elektrisk æra. Med op til 600 km rækkevidde kører den langt på en opladning, så du ikke behøver bekymre dig. 

Vores nye elbil Mustang Mach-E er planlagt til at ankomme til Danmark i 2020. Glem alt om brændstof og oplev en ny form for frihed.                  


  • Mustang Mach-E

  Mustang Mach-E

  Mustang Mach-E tager dig længere frem, for at du kan slippe for bekymringen om næste ladning.


Kontakt osLæs mere her


Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere