Book service her

Bin2Bil A/S overtager Brdr. Olsen Automobiler A/S

06-09-2012

PRESSEMEDDELELSE · 3. SEPTEMBER 2012

Bin2Bil A/S har indgået aftale med Brdr. Olsen Automobiler A/S om en virksomhedsoverdragelse pr. 1. oktober 2012, der betyder at Brdr. Olsen Automobiler A/S fremover bliver en del af Bin2Bil A/S. Aftalen betyder at Brdr. Olsens bilforretningen i Holbæk videreføres af Bin2Bil A/S, og serviceværkstedet i Kalundborg videreføres af Hans Frederiksen Automobiler. Med overtagelsen følger 22 af Brdr. Olsen Automobilers medarbejdere, og forhandlingen af mærkerne Renault og Volvo.

Bin2Bil A/S driver i forvejen bilforretning i Smedelundsgade i Holbæk med mærkerne Ford og Mazda og beskæftiger 39 medarbejdere. Med overtagelsen af Brdr. Olsen Automobiler A/S med mærkerne Renault og Volvo bliver det samtidig muligt for Bin2Bil A/S, at opføre nyt og moderne bilhus på adressen Bilbyen 2, i Holbæk, ved Megacentret.

Byggeriet vil blive sat i gang i 2013, og skal huse de ca. 60 medarbejdere, der flytter henholdsvis fra Smedelundsgade 21 og Lundemarksvej 25 i Holbæk, når huset står færdigt 31.12.2013. Indtil da vil forretningerne blive videreført i deres nuværende faciliteter.

Med Brdr. Olsen Automobiler A/S som er etableret i 1887 og Bin2Bil A/S (tidl. Holbæk Autolager ApS, som er etableret i 1925), er det 2 gamle virksomheder, der slår sig sammen og gør det muligt at videreudvikle sig inden for bilbranchen. Dermed er det firmaer med tilsammen 212 års eksistens i bilbranchen – det forpligter, og begge forretninger har samme gode og fornuftige forretningsetik, hvor nøgleordene er: Kvalitet og tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere.

Efter snart 50 år i bilbranchen er det en stor glæde for Finn Olsen at give ledelse og ejerskabet af Brdr. Olsen Automobiler A/S videre til Tom Frederiksen. "Jeg er helt tryg ved at det nu er Tom Frederiksen som skal videreføre vor gamle virksomhed i en ny og moderne ledelsesform og snart i nye og moderne lokaler i Bilbyen" udtaler Finn Olsen, som nu indtræder i bestyrelsen for Bin2Bil A/S. Tom Frederiksen er fortsat direktør og ejer af Bin2Bil A/S, men fra 1. oktober for en noget større virksomhed i vækst.

"Jeg er rigtig glad for at kunne videreføre Brdr. Olsen Automobiler A/S og 22 nye medarbejdere, som en del af Bin2Bil A/S, og vil gøre alt for, at Brdr. Olsens mange loyale kunder fortsat kan opleve den samme gode service, som Brdr. Olsen altid har været kendt for at levere" udtaler Tom Frederiksen.

I Kalundborg overtages Brdr. Olsen Automobiler’s serviceværksted af Hans Frederiksen Automobiler – Ford i Kalundborg, hvor det samtidig påtænkes, at der skal etableres forhandling og salg af Renault som supplement til Ford. Hans Frederiksen – som er far til Tom Frederiksen – ser frem til at byde såvel de 3 nye medarbejdere, som alle kunder fra Brdr. Olsen Automobiler A/S velkommen.

Opkøbet af Brdr. Olsen Automobiler har effekt fra 1. oktober 2012.

For yderligere information - kontakt: Tom Frederiksen, direktør: Tlf. 40 30 11 03 eller [email protected]

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bin2Bil A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bin2Bil A/S