Book service her

Den populære Ford Kuga: Nu med eksklusiv designpakke

13-10-2022

PRESSEMEDDELELSE - 13 OKTOBER 2022 10:00

Ford Kuga er fortsat yderst populær blandt kunderne og imponerer igen med flotte salgstal både herhjemme og i Europa. Nu er Ford Kuga også tilgængelig med en ny og eksklusiv designpakke, der giver endnu mere kant til den eftertragtede model.

Med kombinationen af gode køreegenskaber, masser af udstyr og lækkert design, har Ford Kuga taget kunderne med storm siden lanceringen. For eksempel var Ford Kuga både den mest solgte personbil og plug-in hybrid i Danmark sidste år, og succesen fortsætter i år. Ford Kuga er ikke bare den mest solgte plug-in hybrid herhjemme*, men også i Europa med mere end 23.000 solgte biler (ÅTD)**.

Ford Kuga designpakke hvid kørende

- Vi ved, at mange af vores kunder er klar til at udskifte deres konventionelle benzin- og dieselbiler, men vi er også klar over, at det ikke er alle, der føler sig klar til en 100 % elektrisk bil endnu. At Ford Kuga Plug-in Hybrid er den bedst sælgende plug-in hybrid i Europa, sætter en tyk streg under at netop denne bil er det rette valg for denne gruppe kunder. Modeller som Ford Kuga Plug-in Hybrid spiller en afgørende rolle i Fords forpligtelse til en elektrisk fremtid, siger Glen Goold, Ford Kuga vehicle line director.

Fordelene ved Ford Kuga er da heller ikke til at tage fejl af. Med en elektrisk rækkevidde på op til 64 km (WLTP) er Ford Kuga Plug-in Hybrid både et komfortabelt og brændstoføkonomisk valg. Kunderne kan desuden selv vælge, hvornår de ønsker at køre på ren el eller benzin. Tidligere data fra Ford viser, at særligt danskerne benytter sig af den elektriske kørsel og oplader deres Ford Kuga Plug-in Hybrid 88 ud af 100 dage.

Skil dig ud med eksklusive sorte detaljer

Nu præsenteres den populære SUV med en ny og eksklusiv ’Black Package’, der er tilgængelig for alle ST-line X varianter. Her får kunderne glæde af 20” 5x4-eget sorte alufælge, et sort tag, sorte sidespejle og hækspoiler.  

Kuga designpakke Black Package sidespejle

Et sort ST-line logo og sort Kuga-logo bag på bilen, er sammen med bilens andre elegante sorte detaljer, med til at give endnu mere kant til Ford Kuga. 

ST-line logo og sort Kuga logo

Den nye ’Black Package’ er tilgængelig som ekstraudstyr allerede nu.

Certificerede ergonomiske sæder giver ekstra støtte til forsædepassagerene

For optimal støtte og komfort kan Ford Kuga-kunderne nu også få glæde af nye ergonomiske sæder med AGR-certificering. Med 18-vejs el-justerbare indstillinger kan kunderne opnå en helt ideel kørestilling, der forkæler bilens fører og forsædepassager under kørslen.

Det er den respekterede tyske organisation for rygsundhed, Aktion Gesunder Rücken e.V (AGR), der står bag certificeringen af sæderne. Certificeringen tildeles af et uafhængigt testpanel bestående af eksperter fra forskellige lægefaglige områder, der alle er forpligtet til at skabe mere gennemsigtighed i valget af ergonomiske og rygvenlige produkter.

AGR-sæderne er tilgængelige på alle Ford Kuga-varianter med undtagelse af Ford Kuga Vignale.

Læs mere om Ford Kuga.

*Salgstal er fra Bilstatistik.dk.

** Tal på baggrund af salg på 20 markeder: Østrig, Belgien, Storbritannien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Irland, Italien, Holland, Norge, Polen, Portugal, Grækenland, Spanien, Rumænien, Sverige og Schweiz.


Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bin2Bil A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bin2Bil A/S