Book service her
Ford E-Transit ambulance

Lynhurtig udrykning med ny Ford E-Transit ambulance

31-10-2023

I en livstruende situation tæller hvert sekund - det ved alverdens redningstjenester om nogen. I Spanien rykker et hold paramedicinere nu endnu hurtigere ud til patienter, der har akut brug for hjælp, når paramedicinerne kommer susende i den ombyggede Ford E-Transit ambulance.

Vi mødte første gang de spanske paramedicinere i Fords dokumentarserie ’Lifesavers’. I seks afsnit kunne man følge paramedicinerne på arbejde, når de reddede liv i flere større spanske byer i deres konventionelle Ford Transit ambulancer. I den ombyggede varebil blev deres patienter behandlet for både mindre og livstruende skader for efterfølgende at blive kørt sikkert til hospitalet.

Nu er det spanske team af paramedicinere tilbage igen i Valencia og denne gang i den 100 % elektriske Ford E-Transit, der er den første E-Transit ambulance i Spanien1.

Hurtigere acceleration, avanceret affjedring og støjsvag er blot nogle af fordele ved den elektriske E-Transit, der har erstattet paramedicinernes konventionelle Ford Transit. Dette betyder ikke kun, at paramedicinerne har mulighed for at komme hurtigere frem, men det giver også mere behagelige ture for patienterne, der ofte er særligt sårbare, ældre og nyfødte.

- I forhold til at nå frem til vores patienter oplever vi en klar forbedring med ift. at komme hurtigere ud til dem og efterfølgende at behandle dem, siger Mario Pérez, paramediciner, Transvia MED.

Det er firmaet, Indusauto i Valencia, der står bag ombygningen af den almindelige E-Transit og som nu har forvandlet den til en højteknologisk ambulance med avanceret medicinsk udstyr.

E-Transit er i år den bedst sælgende varebil i Europa2. Den elektriske varebil står desuden i spidsen af Fords elektriske modelprogram for varebiler, der blandt andet også tæller E-Transit Custom, E-Transit Courier og E-Tourneo Custom.

Læs mere om Fords varebiler.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 31 OKTOBER 2023 12:52

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


1 Ford E-Transit har en rækkevidde på op til 317 km (WLTP), hvilket kan opnås med et fuldt opladet batteri - afhængig af den enkelte variant og batterikonfiguration. Den faktiske rækkevidde kan variere på grund af forskellige faktorer (f.eks. vejrforhold, kørestil, ruteprofil, køretøjets tilstand, alder og lithium-ion-batteriets tilstand).

Det deklarerede WLTP-brændstof-/energiforbrug, CO2-emissioner og elektrisk rækkevidde er bestemt i henhold til de tekniske krav og specifikationer i de europæiske forordninger (EF) 715/2007 og (EU) 2017/1151 som senest ændret. De anvendte standardtestprocedurer muliggør sammenligning mellem forskellige køretøjstyper og forskellige producenter.

2 Østrig, Belgien, Storbritannien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Holland, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Rumænien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet og Tyskland.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bin2Bil A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bin2Bil A/S